Anak Tudung / Inner Ninja


Material : 100% cotton fabric
Comfortable to wear

RM 10 per pcs (not including delivery charges)

Colour :
Black - Available
White - Available 
Cream - Available 
Dark Blue - Available 
Purple - Available 
Brown - Available





10 comments:

  1. Gambar inner yg atas dgn yg bwh tu sama jenis ke atau ada 2 jenis?

    ReplyDelete
  2. sis, yang ni tak boleh bayar bank in ke, bukan transfer.

    ReplyDelete
  3. Salam sis.. ada stok lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, stok masih available sis...

      Delete
  4. Salam sis..stok ada lg tak? Kali ada nak hitam, cream, dark blue, purple and brown. Bole tak tunjuk gmbr sume color sy nk ni..nk tgk color nyer camana esp purple ngan brown tu. Email sy hasinah_md@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam sis , macam mana nak order

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum sis.mcm mana nk order dan buat bayaran.sis ade whatsapp x.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,
      Sila isi form di website.nanti kami akan email info kepada sis.tkasih.

      Delete

Pages

Order

Place now!

Contact Us

Widurisha Eshop is a home based business, Malaysia.
Registered SSM No: 002236974-W
For any inquiries just drop us;
Email-
shahariahabdulrahman@yahoo.com or widurishacraft@yahoo.com
WhatsApp or SMS Only - +60137060587

FOR WHOLESALE:
-Min 10pcs can mixed design and sizes.




Get In Touch

Enter your Email to join List:
By: Widurisha Online Store

Follow us

Followers